fredag 1 oktober 2010

Vitaminer och dåligt väder

Efter en vitaminrik middag igår och en god natts sömn så känner jag mig mycket piggare idag, men Maria är fortfarande ganska dålig. Så det blir till att upptäcka staden lite på egen hand och lämna Maria nedbäddad med datorn och massa filmer. Vi har åtminstone sovit hela natten inatt, somnade igår kl 22 (alltså kl 16 svensk tid) och vaknade igen kl sex på morgonen idag (kl 22 svensk tid, min vanliga tid för läggdags hemma). Man känner sig ju hängig men man är ändå vaken under dygnets ljusa timmar, piggheten kommer nog snart den med.

Trist nog så är det ganska dåligt väder här just nu, det är ju vår och det innebär stora temperaturväxlingar från dag till dag. Förra veckan var det toppar på 29-30 grader och sol i Sydney och de två dagar vi har varit här nu så ligger temperaturen runt 16-20 grader och idag är det dessutom mulet. Trots det så har vi bestämt oss för att stanna i Sydney ett tag och söka jobb medan vi väntar på att sommaren ska innfinna sig, sedan tänkte vi resa runt lite i de södra delarna av landet innan det bär av till Nya Zeeland i slutet av januari. Så nu har vi i alla fall något som liknar lite en plan :)

Gårdagens middag
En sliten Maria smuttar på ingefärste

1 kommentar:

  1. Hej på er!
    Skönt att höra att ni piggar på er, även om det verkar ta lite längre tid för Maria. Ni ser i alla fall ut att äta riktigt bra mat och dessutom färskt?!:).
    Vi läser i NWT att ni ska få finare väder imorgon, 19 grader och sol.
    Här har vi fått nattfrost, i Munkfors var det -3
    grader i går.
    Här kommer en stor kraam laddad med massor av energi till er från mamma

    SvaraRadera

Välj att kommentera som "Namn/URL" i rullgardinsmenyn om du inte vill logga in för att kommentera