onsdag 12 januari 2011

Ingen fara i NSW

Just nu har vi fullt upp om dagarna - det är Girls Camp här på Chesleigh denna vecka! Vi har inte mer än fyra hästar vi jobbar med just nu men vi rider ändå minst 2-3 h varje dag och resten av dygnet finns det alltid massor att göra med så mycket folk och hästar i rörelse på gården. Alla hästar vi har jobbat med hittills och som anses som färdiga att användas blir nu ridna varje dag och de uppför sig exemplariskt! Varje dag för en liten utflykt med sig - för två dagar sedan red vi ner till floden och badade, igår jagade vi ledtrådar i skogen på hästryggen, idag hade vi picknik i en av dalarna på egendomen och imorgon ska vi rida in till byn. Schemat är fullspäckat men jäklar vad roligt vi har!

Dock så smyger sig rapporter om översvämningarna i QLD in även på denna isolerade plats, skyddad från omvärlden. Den senaste meddelade 10 döda och 72 personer saknade, samt att centrala Brisbane är under vatten. Här i mitten av NSW kan vi däremot känna oss säkra, visst har det regnat en del men det är ingenting i närheten av de mängder som kommit i QLD's monsuner. Så ingen behöver oroa sig för mig på den punkten, jag befinner mig långt ifrån de översvämmade områdena.

2 kommentarer:

  1. very good blog, congratulations
    regard from Reus Catalonia
    thank you

    SvaraRadera
  2. Thank you for your wonderful praise! I hope you will check out my new blog as well, dedicated entirely to my traveling adventures!
    http://theworldthroughmytravelerseyes.blogspot.com/
    I hope you will like that too!

    SvaraRadera

Välj att kommentera som "Namn/URL" i rullgardinsmenyn om du inte vill logga in för att kommentera