tisdag 8 januari 2013

Christmas & New Years Eve

Sydney Harbour - New Years Eve 2012-13

Jul och nyår och ledigheten däremellan var härliga och avkopplande. Julafton firades som vanligt med middag hos svärföraldrarnas grannar som är från Litauen ursprungligen och firar på julafton som vi gör i Sverige. Juldagen firades hemma hos svärföraldrarna och började med champagnefrukost och croissanter efter att vi öppnat alla paket tillsammans.

I mellandagarna åkte vi ut på landet och spenderade en vecka i bergen väster om Sydney. Det var härligt att komma ifrån storstaden ett tag och koppla av utan att ha några måsten, omgiven av vacker natur och tystnad.

Nyår firade vi i statsdelen Pyrmont, inte långt ifrån själva city. Stort kalas med underbart väder i sällskap av goda vänner. Det var inte lika roligt att ta sig hem i småtimmarna - att leta taxi mitt i city tillsammans med tusentals andra trötta nyårsfirare är inte lätt. Vi lyckades till slut få tag i taxin som vi tog oss in till stan med och han var i området så han korde oss hem. En timme efter att vi började leta... Hem kom vi till slut iaf och valdigt nojda med ledigheten och alla julklappar :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välj att kommentera som "Namn/URL" i rullgardinsmenyn om du inte vill logga in för att kommentera