tisdag 19 november 2013

Rain all weekend

Tog långhelg i torsdags eftermiddag och åkte till blå bergen. I fredags såg det ut såhär i Windsor vilket var början på en hel helg av regn, åska och blåst. Idag slutade äntligen regnet och imorgon förutspås 30 grader och sol. Blir en härlig dag att springa runt och leta produktprover till mitt projekt i skolan!

2 kommentarer:

 1. Hej,

  Vad spänande att läsa om ditt liv i Australien. Kan du inte berätta lite mer? Hur ser din resa till ditt nuvarande liv ut? Vad har du gjort under tiden i Australien?

  Jag pluggar sista året på min utbildning i Sverige och drömmer om att flytta till Australien när jag är klar (har varit där 2 ggr och älskar allt som har med landet att göra). Har du några tips? Hur gör man om man vill arbeta där? (Jag har redan använt mitt Working Holiday Visa...)

  Tusen tack på förhand. Kram Lina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lina

   Kul att du gillar bloggen! Svar på hur jag hamnade dar jag ar nu finns under lanken "Om skribenten" har till hoger. Ar du nyfiken på mer detaljer så kan du gå tillbaka i bloggen då den stracker sig anda till då vi lamnade Sverige.

   Allt om visum finns på www.immi.gov.au. Du skulle nog behova kika på student eller arbetsvisum om du ar intresserad av att flytta hit.

   Maila garna om du har fler frågor!

   Radera

Välj att kommentera som "Namn/URL" i rullgardinsmenyn om du inte vill logga in för att kommentera