tisdag 5 oktober 2010

Vi stannar i Sydney

Idag har vi äntligen bestämt oss för hur vi ska lägga upp vår resa runt Australien för att hinna med allt vi vill se!! Vi gick ju som sagt till WTC-kontoret här i Sydney idag (de är för övrigt fantastiska och hjälper till med ALLT) och funderade på hur vi skulle ta oss norrut billigast och vart vi skulle ta vägen. Efter mycket diskuterande och funderande fram och tillbaka och en massa råd, tips och idéer från en urgullig WTC-tjej så kom vi fram till att vi stannar i Sydney. Och vi har redan fått förfrågan om vi vill gå på intervju för jobb på ett uptown-ställe på George Street! Vår reseplan ser nu ut som följande:


Vi stannar i Sydney med omnejd fram tills vi åker till Nya Zeeland i januari och jobbar. Vi har tänkt att vi kan göra kortare utflykter till olika platser vi vill se i de sydvästra delarna under tiden här. Efter trippen till Nya Zeeland så drar vi norrut för då kommer hösten smygande i landets södra delar. Vi har tänkt oss ungefär 4 månader längs östkusten med blandat jobb och nöjen. Juni och juli tänkte vi spendera i Northern Territory och augusti reser vi längs med kusten ner mot Perth där vi tänkt spendera sista tiden i landet. Och så ska jag försöka klämma in ett bröllop där någonstans också :)

Men först ska vi till Blue Mountains alldeles i utkanten av Sydney i två dagar och koppla av och njuta av det vackra landskapet. Förhoppningsvis blir det någorlunda bra väder. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välj att kommentera som "Namn/URL" i rullgardinsmenyn om du inte vill logga in för att kommentera