söndag 20 februari 2011

Det ser värre ut än det är


Hela helgen har det gått lugnt och bra till med gästerna på uteritter, men när det blir lugn nöjesritt efter gästerna åkt hem så snubblar hästen och sänker oss båda ner i backen. Gick bra men lite näsblod och en sprucken läpp kan se jäkligt illa ut! 

6 kommentarer:

 1. Jisses Caroline!Det ser ju förfärligt ut.Hur mår du nu? Undrar mamma

  SvaraRadera
 2. Röd jord.

  Blir det att bjuda på tårta nu?

  /p

  SvaraRadera
 3. Hehe, som sagt det ser mycket värre ut! Näsan mår bara fint, enda skadan är underläppen som på ena sidan nu är större än Linda Rosings nypumpade plastläppar! Och hästen mår också bra. :)

  SvaraRadera
 4. Hej caroline! himla roligt och intressant blogg du har! ska själv till aussie i oktober om allt går som det ska! :) Läst att du är väldigt nöjd med work&travel company, håller själv på att ta mej igenom djungeln av företag man kan åka med, är inne på WTC pågrund av att jag kommer att åka själv och de har gruppavgång ( kul med lite resesällis på planet ;) Hur "bra" tycker du det har varit ur socialt perspektiv med aktiviteter & hostel med mera? WTC är det dyraste företaget jag hittat ca 3-4000 dyrare än tex. STA travel, så undrar helt enkelt om det är värt exptrapengarna? :)

  Tack snälla för hjälpen och hoppas näsan&läppen har återhämtat sig!

  MVH/ Sandra

  SvaraRadera
 5. Hej Sandra!

  Tack, vad kul att du gillar bloggen. Det stämmer att jag är nöjd med WTC. Man träffar mycket folk på planet och de första nätterna på hostel, man har även ett välkomstmöte där man går igenom en massa information som troligtvis skulle ta ett tag innan man kom på själv. Men man träffar ju en massa folk bara man bor på hostel också. Om det BARA är för att ha sällskap på resan ner så skulle nog inte jag tycka det var värt 3-4 000 extra, men jag är jättenöjd med hela konceptet som WTC erbjuder - att vara en vän och hjälpande hand på andra sidan jorden.
  Hoppas det hjälpte något, önskar dig lycka till på din resa hit ner! Det är ett underbart land.
  Och mitt ansikte är mycket bättre, tack! :)

  SvaraRadera

Välj att kommentera som "Namn/URL" i rullgardinsmenyn om du inte vill logga in för att kommentera